Aveda zomer beauty tips voor mijn gezicht - Loft Lifestyle Salon
4179
post-template-default,single,single-post,postid-4179,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Aveda zomer beauty tips voor mijn gezicht

Ik ga op reis, en ik neem mee…

voor mijn gezicht

Aveda Moisture + Tint Sheer SPF15
✓ Piz Buin Ultra Dry Face Fluid SPF 30
✓ Aveda Lip Saver SPF 15
✓ Aveda Intensive Hydrating Masque

Een goede zonbescherming begint met ‘common sense’. Wat betekent dat?

1. Laat je huid langzaam aan de zon wennen. Hiermee voorkom je dat je huid verbrandt. Dit is ook een levenslange investering; lees meer zomer-beautytips… een huid die één keer flink is verbrand, blijft namelijk levenslang extra gevoelig voor de zon.
2. Drink gedurende de dag voldoende water en zoek tussen 12.00 en 15.00 de schaduw op.
3. Beschermende producten zijn de aanvullende maatregel. Smeer regelmatig, zeker ieder anderhalf uur. Smeer royaal, het heeft geen zin om heel zuinig te zijn met zonneproducten, smeer liever te veel dan te weinig. Factor 15 of 30 is voldoende, de meer-bescherming van een nog hogere factor is minimaal. Gebruik voor kinderen altijd (minimaal) factor 30.
4. Bescherm ook je lippen, liefst met een speciale hydraterende stick zoals Aveda Lip Saver met SPF15.
5. Denk er aan om ook de huid van je hoofd in de smeren of deze te beschermen met een zonnehoed of pet. Zeker als je haar wat dunner is.
6. Tenslotte: hydrateer en koel je gezicht aan het einde van de dag, bijvoorbeeld met Aveda Intensive Hydrating Masque. Tip: bewaar het masker in de zomer in de koelkast voor een extra verfrissend gevoel.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.