Aniek - Loft Lifestyle Salon
7046
page-template-default,page,page-id-7046,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Aniek

Plan een afspraak met Aniek
(wo, do en vrij)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Aniek, Senior Plus Stylist & Educator

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Pure Abundance Shampoo
2. Aveda Volumizing Tonic
3. Aveda Botanical Repair Shampoo

Wat voor kapper ben je?

Ik houd vooral van technisch goed geknipt haar met een stoere touch. Het moet iemand nóg mooier maken. Het is voor mij de uitdaging om iemand te verrassen met een coupe waarmee hij of zij echt gelukkig de deur uit gaat. Daarbij staat knippen voor mij op nummer 1; dat doen we bij Loft Lifestyle Salon op een dusdanig hoog niveau dat ik weet dat het haar voor twee maanden perfect zal zitten. Mijn nummer twee is visagie. Bij een nieuwe coupe hoort ook een touch-up. Kijken naar je gezicht en met een klein beetje Aveda make-up omtoveren tot de beste versie van jezelf!

Je favoriete stijl?

Ik ben dol op hip haar, het liefst streetstyle. Ik reis heel graag naar verschillende landen en de inspiratie die ik daar opdoe, gebruik ik in mijn vak. Ik ben open en erg nieuwsgierig en wil graag van alles weten over mode, kunst en lifestyle. Dit probeer ik te vertalen naar een eigen stijl voor de mannen en vrouwen die ik knip en kleur. Wanneer iemand in mijn stoel zit kijk ik goed, en stel ik vragen om er achter te komen wat bij hem of haar past. Ik combineer dit met alles wat ik heb geleerd en ervaren, en vertaal dit naar een passende stijl. Dat is mijn favoriete stijl: haar dat iemands persoonlijkheid onderstreept, in welke stijl dan ook.

Waarom Loft?

Loft Lifestyle Salon is voor mij als thuiskomen; ik heb de allerleukste, liefste collega’s die ik mij maar kan wensen. Werken met Aveda hoort daar helemaal bij; de filosofie van het merk past ook helemaal in mijn eigen leven.