Femke - Loft Lifestyle Salon
8645
page-template-default,page,page-id-8645,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Plan een afspraak met Femke
(di, wo, do, vrij en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Femke, Stylist

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Light Elements Defining Whip
2. Aveda Phomollient styling foam
3. Aveda Heat Relief

Wat voor kapper ben je?

Ik ben een “No Nonsens kapper”. Ik luister naar wat je wilt en geef je zo goed mogelijk advies wat jou het beste zou staan. Ik hou van clean: stijl Scandinavië. Haar dat een fietstocht overleeft. Dat kan alleen met een goede coupe en een mooie kleur die niet ver van iemands eigen natuur afstaat. Bij mij heeft echte gesprekken voorrang op kletspraatjes.

Je favoriete stijl?

Eenvoudig /minimalistische sportieve looks oftewel no nonsens haar.
Dat wil niet zeggen dat ik niet van andere stijlen houd. Ik kan heel erg genieten van funky haar of extreme coupes. Vooral hoe het geknipt moet worden blijft altijd inspirerend. Al deze technieken aanleren, zorgt ervoor dat je een steeds betere kapper wordt!

Waarom Loft?

Bij Loft merkte ik dat er een goede werksfeer was en dat er meer dan voldoende tijd was voor iedere behandeling zodat we de klant echt kunnen verwennen.
Kwaliteit in alles: Heerlijke wasmassage, lekkere koffie, vaktechnische trainingen en een heel fijn team, hebben me doen besluiten om weer terug te gaan naar mijn oude liefde het kappersvak.