Simone - Loft Lifestyle Salon
8643
page-template-default,page,page-id-8643,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Simone

Plan een afspraak met Simone
(ma, di en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Simone, Topstylist

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Sap Moss Shampoo
2. Aveda Pure Abundance Condtioner
3. Aveda Volumizing Tonic

Wat voor kapper ben je?

Ik ben een geboren kapper. Na 16 jaar bij verschillende kapsalons te hebben gewerkt, heb ik uiteindelijk de overstap naar Loft Lifestyle Salon gemaakt. Een salon waar je wordt uitgedaagd om echt bij iedere klant een topprestatie neer te zetten. Niet alleen vanwege het werkniveau, maar ook om de goede training en de teamspirit, ben ik overgestapt naar Loft Lifstyle Salon. Mijn favoriete behandeling is knippen: dames, heren, van steil haar tot krullen. Mijn doel is om iedereen met een fijn gevoel naar buiten te laten lopen. Ik luister naar je wensen, maar zal ook advies geven.

Je favoriete stijl?

Een combi van stoer en casual, maar ik kan mij ook goed inleven in een andere wens van de klant. Goed luisteren en goed doorvragen, zodat ik het plaatje in mijn hoofd krijg en kan vertalen naar een coupe met als eindresultaat de beste versie van de klant.

Waarom Loft?

Loft Lifestyle Salon is de leukste en gezelligste salon van Bussum, fijn om hier te werken en als klant ook fijn een momentje voor jezelf.
We schenken de lekkerste koffie, gebruiken hele fijne Aveda producten, geven goed advies en zorgen voor een mooie coupe. Kortom: voor een fijne ervaring moet je bij Loft Lifestyle salon zijn!