De kracht van kwetsbaarheid, door Brene Brown - Loft Lifestyle Salon
2045
post-template-default,single,single-post,postid-2045,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

De kracht van kwetsbaarheid, door Brene Brown

Soms cirkelt een onderwerp gewoon rond, zoals ‘De kracht van kwetsbaarheid’.

Geraakt door de TedTalk van Brene Brown ben ik dit boek gaan lezen. Een week later bracht een van onze lieve gasten dit boek mee als cadeau voor Cecile. Kwetsbaarheid houdt ons blijkbaar bezig. Wat betekent het eigenlijk om je kwetsbaar op te stellen in deze tijd waarin alles maakbaar lijkt, en we vinden dat je dus alles zou kunnen als je maar echt wilt? Wat is het verband tussen kwetsbaarheid en schaamte en grenzen stellen? Dit boek kroop onder onze huid, en geeft ruimte. Het is geschreven met veel begrip en humor, heerlijk.

Heb je (nog) geen zin om een heel boek te lezen maar wil je wel meer weten, nu meteen? Bekijk dan de TedTalk van Brene Browne, deze duurt maar 20 minuten. Eens zien of je het boek dan nog wilt weerstaan.

Bekijk hier de TED talk.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.