De vetfluisteraar - Loft Lifestyle Salon
2069
post-template-default,single,single-post,postid-2069,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

De vetfluisteraar

Klinkt het volgende herkenbaar voor je?

Vorig jaar ben ik 8,5 kilo afgevallen!!! Maar, ondanks mijn geluk hierover en mijn goede intenties het regime vol te houden ben ik een jaar later weer in mijn oude gewoontes vervallen. Ik hou van yoga maar hoe fijn ik het ook vind, het heeft me nog niet geholpen om mijn streefgewicht te behouden. Frustrerend allemaal, want ik wil graag mooi en gezond zijn. Wat nu?

Ik heb hulp gezocht. Bij Inner Health Expert Mabel van den Dungen. Geen quick fix maar begeleiding voor een haalbare en duurzame verandering van leefstijl, afgestemd op mijn persoonlijke profiel en gericht op een blijvend gezonde hormoonbalans en een gezond vetpercentage. Door o.a. de juiste voeding, voldoende ontspanning en, krachttraining! Na 4 lessen heb ik 3 kettlebells gekocht, zodat ik thuis aan de slag kan en tijd overhoud voor yogalessen in mn favoriete studio. Nu aan de slag, op naar mooi en gezond.

Ben je benieuwd hoe ik hier in slaag? Binnenkort kun je ons volgen via onze blogs.

Wil je meer weten over Hormonal Profiling en Mabel’s nieuwe boek ‘De Vetfluisteraar’? Bekijk dan deze video:

Of bezoek Mabel’s website.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.