The artist's way - Loft Lifestyle Salon
2074
post-template-default,single,single-post,postid-2074,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

The artist’s way

De Artist’s Way training is twintig jaar geleden ontwikkeld om blokkades bij kunstenaars op te lossen.

In Nederland vind je dit concept in Amsterdam. Frederike Dekkers ziet al jaren in de praktijk dat dit niet alleen werkt voor kunstenaars, maar voor iedereen die verlangt naar een leven met meer creativiteit en inspiratie.

De zoektocht naar de kunstenaar in zichzelf en de grote vraag wat haar tegenhield om deze kunstenaar te laten floreren heeft Cecile dit jaar doen besluiten deel te nemen aan de training. Met zo veel plezier dat de stap om de vervolgtraining te volgen nabij is.

Ben je nieuwsgierig hoe Cecile haar pad vervolgt? Blijf dan op de hoogte via deze rubriek en via onze blogs die we binnenkort starten.

Wil jij je eigen verborgen talenten ontdekken en ontwikkelen maar heb je dat tot nu toe voor je uitgeschoven? Ga dan naar de website. Er is een introductieworkshop op donderdagavond 29 augustus.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.