We love to talk about Aveda - Loft Lifestyle Salon
2051
post-template-default,single,single-post,postid-2051,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

We love to talk about Aveda

We praten graag over Aveda. Voor ons is Aveda niet alleen een ontzettend goed product dat verslavend lekker ruikt maar een merk met een verhaal om trots op te zijn.

Aveda ontwikkelt producten met uiterste zorg voor onze natuur, en brengt het beste van oude en nieuwe culturen samen in steeds nieuwe formules. Aveda heeft zich als missie gesteld om te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die zij maken tot de wijze waarop we teruggeven aan de samenleving. Aveda is al sinds eind jaren ’70 pionier op dit gebied en een voorbeeld voor anderen.

In de jaren dat wij onderdeel mochten zijn van het management van Aveda deelden we deze mooie verhalen met de beste kappers in de Benelux. Nu genieten we ervan om met Aveda voor onze gasten te zorgen, en zo bij te dragen aan de verbetering van de conditie van hun haar en huid .

Een van onze vele favoriete producten is Green Science huidverzorging, dat Argan olie bevat. In deze video zie je hoe Aveda samenwerkt met een groep vrouwen in Marokko en zo bijdraagt aan het welzijn van deze gemeenschap. Bekijk de video hier.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.