Zelf doen: Handmassage - Loft Lifestyle Salon
2086
post-template-default,single,single-post,postid-2086,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Zelf doen: Handmassage

In je handen zitten reflexzones die in verbinding staan met bepaalde organen en lichaamsdelen. Door het masseren van deze reflexzones wordt energie in je lichaam vrijgemaakt wat je gezondheid op een positieve manier kan beïnvloeden. Je kunt de handen masseren van een ander maar ook die van jezelf. Het mooie is; je hoeft niet eens precies te ‘weten wat je doet’ om de enorme weldaad ervan te ervaren.

In onze salon geven we graag handmassages. Het is een prettige manier om verbinding te maken met onze gasten en hen te verrassen met het gevoel van ontspanning.

Op de afbeelding linksboven dit artikel zie je hoe een handmassage zou kunnen zijn, klik er op voor een vergroting. Maak je ritueel compleet door te gaan zitten of liggen op een comfortabele plek. Brand je favoriete wierook of aromatische olie, zet ontspannende muziek op en masseer je handen bijvoorbeeld met Aveda Stress Fix body lotion.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.