Loft portretten: Chantal - Loft Lifestyle Salon
5111
post-template-default,single,single-post,postid-5111,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Chantal

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

chantal

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Ik doe Ashtanga Yoga. Na een les ben ik volledig ontspannen en krachtig, en ‘dicht bij mezelf’. Dan voel ik me het allermooist.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Smooth Infusion Naturally Straight; mijn haar krult, en hiermee kan ik het gemakkelijk stijl föhnen. Hoe vaker ik het gebruik, hoe gladder mijn haar wordt. Ik ben ook dol op Aveda Hand Relief; je hebt weinig nodig en is niet te vettig.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Kunsthal Rottterdam: zij kunnen van iets commercieels iets heel erg moois maken, geven echt ziel aan een expositie. Ik heb er te gekke exposities gezien over James Bond en Jean Paul Gaultier.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Kaapstad. Mensen zijn er ontzettend vriendelijk en de natuur is daar prachtig. De mix tussen stad en natuur is mooi: heel ontspannen en relaxed. Ik zou er heel graag samen met mijn kinderen naar terug willen.

5

WAT MAAKT DAT JE STEEDS TERUGKOMT NAAR LOFT?

Ik word bij Loft behoed voor rare uitspattingen zoals de plotselinge wens voor een pony die niet past bij mijn krulhaar. Ik ga altijd weg met de coupe en een kleur die echt bij mij past. De sfeer is er prettig, het voelt als een soort thuiskomen.

Aveda Cadeau

Chantal maakt 5 mensen blij met Aveda Smooth Infusion Naturally Straight of Aveda Hand Relief. Wil jij kans maken om deze topproducten te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.