Loft portretten: Kim - Loft Lifestyle Salon
5100
post-template-default,single,single-post,postid-5100,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Kim

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

kim

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Het allermooist voel ik me echt wanneer ik bij de kapper vandaan kom. Dan ben ik mooi geföhnd door een van de meiden, of gekleurd door Nathalie. Als de zon dan ook nog schijnt en ik ben lekker bruin…!

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Shampure shampoo! De geur is heerlijk, het schuimt en reinigt heel fijn; mijn hele gezin gebruikt het. Tip: op vakantie was ik er mijn haar en mijn body mee, maar het is ook heerlijk mild om je bikini aan het eind van de dag mee uit te spoelen.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Mijn eigen winkel natuurlijk: ByLoft. Gekozen tot de 4e leukste winkel van Nederland, en je vindt ons in de de 2e leukste winkelstraat van Nederland, de Spiegelstraat in Bussum. In ByLoft stop ik samen met m’n team al mijn liefde en het geeft me zo veel plezier om steeds te speuren naar nieuwe merken, ook buiten Nederland. Daarom vind je elke week iets nieuws in de winkel.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Ibiza, en speciaal naar Amante Beach. Wij hebben er onze huwelijksreis doorgebracht. Het is een prachtige, idyllische plek aan een romantisch baaitje en zo dicht bij huis.

5

Hoe zie jij in dit jubileumjaar Loft, de salon die jij hebt opgericht?

Hoe zie jij in dit jubileumjaar Loft, de salon die jij hebt opgericht?
Ik vind het fantastisch hoe het huidige team Loft enorm heeft uitgebouwd en de naam Loft nog verder heeft versterkt. Loft is gegroeid, er zijn veel nieuwe klanten bijgekomen maar er zijn ook heel veel mensen gewoon bij Loft zijn gebleven, daar geniet ik van. Veel van deze bijzondere vrouwen komen ook in mijn winkel, en dan zie ik het meteen: jij bent net bij Loft geweest!

AMANTE BEACH, IBIZA
BY LOFT
AVEDA SHAMPURE SHAMPOO

Aveda Cadeau

Kim (46) maakt 5 mensen blij met Aveda Shampure Shampoo. Wil jij kans maken om dit topproduct te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en ver- tel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 14 APRIL MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN CHANTAL

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.