Loft portretten: Stephanie - Loft Lifestyle Salon
5043
post-template-default,single,single-post,postid-5043,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Stephanie

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

stephanie

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Wanneer ik de tijd heb gehad en ‘alles klopt’: mijn haar, mijn kleding, een beetje make up, dan voel ik me het mooist. Eigenlijk wil ik vooral plezier hebben in schoonheid zonder onaardig en te streng te zijn voor mezelf. Dat is voor veel vrouwen de uitdaging, ook voor mij.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Mijn liefde voor Aveda begon met het badzout: Soothing Aqua Therapy:
die geur! Ik zou willen dat die wolk altijd bleef. Mijn haar was ik met Pure Abundance Shampoo. Ik merk dat mijn haar voller en luchtiger is en gezonder aanvoelt. En de geur is ook heerlijk zacht.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

In mijn winkel ‘Dreamboat’ zie je veel van mijn favoriete items onder 1 dak. Fraai interieur, mooie kleding, mooie materialen, producten die met liefde zijn gemaakt door kleine bedrijven met het oog op kwaliteit. Mijn motto is ‘aesthetics lead to ethics’; schoonheid geeft je een fijn gevoel, waardoor je een prettiger mens wordt.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Naar Parijs en in het bijzonder naar restaurant ‘Le Chateaubriand’. Het is opvallend hoe veel plezier de mensen daar hebben in wat ze doen. Van de fantastische gerechten van de chef tot de heerlijke wijnen die overal ter wereld vandaan komen. Dat werkte enorm aanstekelijk voor me.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Ik voel me thuis bij Loft, en hoef me nooit zorgen te maken of mijn haar mooi wordt. Ik hoef eigenlijk niet eens te zeggen wat ik wil. Ik voel me er relaxed, krijg heerlijke haarmassages en het ruikt er erg lekker.

DREAMBOAT
LE CHATEAUBRIAND
AVEDA SOOTHING AQUA THERAPY
AVEDA PURE ABUNDANCE SHAMPOO

Aveda Cadeau

Stephanie (45) maakt 5 mensen blij met Aveda Soothing Aqua Therapy en Aveda Pure Abundance Shampoo. Wil jij kans maken om dit topproduct te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 11 december bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 3 DECEMBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN CHANTAL

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.