Loft portretten: Yvonne - Loft Lifestyle Salon
5032
post-template-default,single,single-post,postid-5032,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Yvonne

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

yvonne

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Wanneer ik van de kapper komt en de zon schijnt voel ik me vrolijk. Mensen reageren vaak enthousiast op mijn haar, dat vind ik leuk en dan voel ik me op mijn allermooist.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Smooth Infusion Naturally Straight: dit is voor mij ongeveer heilig. Mijn haar wordt er superglad van, en blijft soepel en goed in conditie. Mijn dochter mixt het met Dry Remedy Oil. Dan klit haar haar niet meer. Ik gebruik ook graag de lak van Aveda: Air Control. Mijn haar wordt er niet droog van en er komen geen schilfertjes.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Guggenheim Museum in New York: prachtige architectuur, mooie tentoonstellingen en het ligt aan Central Park waar het bruist van de energie. En natuurlijk Aruba, mijn land. Er zijn geweldige nature tracks: als je de wildernis ingaat is er alleen nog pure stilte en ruige natuur.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Maui, Hawaii. Het eiland is heel puur met een authentieke surfcultuur. De bewoners zijn vriendelijk, de natuur is prachtig, ik voelde me er helemaal vrij. Het was een reis vol overwinningsmomenten zoals een helicoptervlucht, diepzeeduiken met mijn kinderen en ik heb de Haleakala vulkaan bezocht in de nacht.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Bij Loft word ik enorm verwend. Ik voel me er welkom, het is mijn rustmoment. Ik kom er altijd fantastisch vandaan.

Aveda Cadeau

Yvonne (44) maakt 5 mensen blij met Aveda Smooth Infusion Naturally Straight en Aveda Air Control. Wil jij kans maken om dit topproduct te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 27 november bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 19 NOVEMBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN STEPHANIE

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.