nieuw bij LOFT: gezichtsacupunctuur - Loft Lifestyle Salon
5601
post-template-default,single,single-post,postid-5601,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

nieuw bij LOFT: gezichtsacupunctuur

gezichtsacupunctuur
Cosmetische of gezichtsacupunctuur is een toepassing van acupunctuur die al in de tijden van de Chinese keizers door hun vrouwen werd toegepast. Het is een natuurlijke en effectieve behandelmethode om de tekenen van veroudering aanzienlijk te verminderen. Een kuur bevat 10 tot 15 behandelingen met heel fijne naaldjes en kan de huid en spieren van en rond het gezicht verstevigen en rimpels verzachten. Tijdens de kuur wordt de balans tussen yin en yang van binnenuit hersteld en opgebouwd. Na de eerste behandeling zie je vaak al effect maar gemiddeld wordt rond de 6e behandeling het verschil echt duidelijk zichtbaar. Acupunctuur behandelt niet alleen de balans van het gezicht maar van de hele persoon, dus ook in het lichaam zullen waar nodig acupunctuurpunten worden gestimuleerd. Je huid wordt zichtbaar en blijvend soepeler en steviger. Het resultaat is een open, zacht en helder gezicht. 

Acupunctuur is geen ‘quick fix’ maar ‘work in progress’ en het vraagt je commitment om de kuur echt volledig te volgen. De verandering die je uiterlijk waarneemt bouwt zich gedurende de weken van behandeling van binnenuit op. Dat betekent automatisch dat ook je leefstijl tijdens deze periode het eindresultaat beïnvloedt. Hoe gezonder je deze weken leeft, hoe krachtiger de verandering die kan plaatsvinden.

tarieven gezichtsacupunctuur
Een behandeling duurt tussen 90 en 120 minuten. Aan het begin van de eerste behandeling bespreken we je gezondheid, je wensen en verwachtingen en we nemen samen door hoe het behandeltraject zal verlopen.

  • regulier traject | 15 behandelingen, 1 x per week | €1.950
  • intensief traject | 10 behandelingen, 2 x per week | €1.400
  • losse behandeling | €150

boekingen
Behandelingen voor gezichtsacupunctuur kun je boeken:

  • op woensdag en zaterdag bij Cas
  • op de overige dagen van de week bij Nathalie

NK

Cas en Nathalie leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Academie voor Chinese Geneeskunde Qing Bai en daar is het idee ontstaan om hun krachten te bundelen om bij LOFT gezichtsacupunctuur op te starten en verder te ontwikkelen. ‘Ik vind het enorm inspirerend om te werken met mensen die dezelfde liefde hebben voor dit vak maar met een totaal verschillende achtergrond en ervaring. We kunnen van elkaar leren en tegelijk op een geheel eigen manier werken. Ik ben dolgelukkig met de vliegende start die we nu ervaren met acupunctuur. Er gebeuren al vaak kleine wondertjes. En door de komst van Cas merk ik dat ik extra enthousiast ben om te beginnen met gezichtsacupunctuur.” 

Cas

 

 

 

1 Reactie
  • Mark Versteegen
    Geplaatst op 10:25h, 02 maart

    Zou heel graag de gezichtsaccupunctuur gaan doen. Kan ik een afspraak maken?