Loft portretten: Connie - Loft Lifestyle Salon
4517
post-template-default,single,single-post,postid-4517,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Connie

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

De 5 van Connie

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Ik voel me het mooist wanneer ik zie dat mijn schrijftraining iemand geraakt heeft, iets in beweging zet. Daar ga ik van stralen!

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Control Paste is een fijne steun voor mijn dikke haar. En Brilliant Humectant Pomade want die ruikt goddelijk.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Kloosterhotel ZIN in Vught waar ik een paar keer per jaar naar toe ga voor een Zen retraite. Dierbare dagen in een prachtige omgeving. Ik hou van de eilanden Terschelling en Patmos. Tenslotte; alle musea met werk van Rothko, Herman de Vries en De Kooning. Dat moet je gezien hebben.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Naar Australië! Natuurlijk omdat mijn dochters daar wonen. Er hangt zo’n fijne relaxte sfeer, en dan die prachtige Pacific. De nabijheid van de oceaan doet iets met me, geeft kracht en energie.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

De warme, ontspannen sfeer in de salon, de producten en de kwaliteit van de behandelingen. De Lofties zijn trouw aan zichzelf, en dat is voel- en zichtbaar.

Aveda Cadeau

Connie maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op een Aveda Control Paste of Brilliant Humectant Pomade? Ga dan naar onze facebookpagina, meld je aan als onze fan (like) en vertel ons in een bericht waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 23 januari door Connie bekend gemaakt. Dus wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

Vanaf donderdag 15 januari maak je kans op de favoriete producten van Lucca

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.