Loft portretten: Agnes - Loft Lifestyle Salon
4795
post-template-default,single,single-post,postid-4795,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Agnes

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

agnes

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Na een dag strand. Het zoute water maakt dat mijn haar stoer zit, en er is niks mooiers dan de gloed van de zon op je wangen. Ik word ook gewoon blij van het strand, en dat is te zien.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Control Paste; ik hoef weinig aan mijn haar te doen; met een beetje Control Paste zit het de hele dag goed. En, ik heb altijd Aveda Hand Relief in mijn tas.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Natuurlijk moet je even kijken op mijn eigen site: de Knutselbox. Dé creatieve uitkomst voor ouders en kinderen. Ons vaste vakantie adres is Castiglioncello, een klein plaatsje in Italië vlak onder Pisa. Het heeft prachtige, romantische baaitjes. Thuis in Bussum houden we het gevoel vast door echt Italiaans te eten bij Spaghettiamo in Bussum.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

New York!!! Op de Woolmanrink ijsbaan midden in Central Park heeft mijn lief me ten huwelijk gevraagd. De hele avond was hij nogal afwezig. Ik dacht eigen- lijk ‘volgens mij is het over, vindt hij me niet meer leuk…’. Maar hij was gewoon vreselijk nerveus.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Loft is professioneel. Een goede mix tussen mijn wensen en wat mogelijk is. Ik word zelfs weggestuurd als een behandeling niet nodig blijkt. En, ik ben heel gevoelig voor sfeer. En die is bij Loft prettig; ongedwongen, maar een goed gesprek is ook prima mogelijk.

SPAGHETTIAMO
DE KNUTSELBOX
AVEDA CONTROL PASTE
AVEDA HAND RELIEF

Aveda Cadeau

Agnes (42) maakt 5 mensen blij met haar Aveda favorieten. Wil jij kans ma- ken om Control Paste of Hand Relief te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 26 juni door Agnes bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 18 JUNI MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN OLAV

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.