Loft portretten: Caroline - Loft Lifestyle Salon
4969
post-template-default,single,single-post,postid-4969,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Caroline

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

caroline

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Het maakt me heel gelukkig wanneer ik zie dat mijn omgeving plezier heeft. En wanneer ik naar mijn zoons kijk, en zie hoe ze zijn geworden. Daar ga ik van stralen, dan ben ik op mijn allermooist.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Color Conserve Shampoo, die ruikt zo lekker. En Color Conserve Daily Color Protect; die gebruik ik na het wassen, het zorgt er voor dat mijn haar stevig blijft zitten.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Mijn favoriete stek in de winter is Branding Beach Club in Noordwijk, heerlijk na een lange wandeling. In Amsterdam ben ik dol op de 9 straatjes; ontbijten bij Nielsen en zoeken naar mooie tafelboeken bij Mendo.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Ik hou in het algemeen erg van Azië, van de natuur en van de mensen en
hun cultuur. Thailand bijvoorbeeld, we waren in Bangkok waar de mensen zo vriendelijk zijn en service gericht. We hebben genoten van het rondkijken, het eten. Daar wil ik graag weer eens naar terug.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Loft heeft er voor gezorgd dat ik voor het eerst in mijn leven lang haar heb. Verder voelt het er vertrouwd, ik hou van hun humor de warmte en de gezelligheid. Intussen komt mijn hele gezin bij Loft.

BRANDING BEACH CLUB, NOORDWIJK
NIELSEN, AMSTERDAM
MENDO, AMSTERDAM
COLOR CONSERVE DAILY PROTECT
COLOR CONSERVE SHAMPOO

Aveda Cadeau

Caroline maakt 5 mensen blij met haar Aveda favorieten. Wil jij kans maken om Color Conserve Shampoo of Daily Color Protect te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 16 oktober door Caroline bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 29 OKTOBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN …?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.