Loft portretten: Christine - Loft Lifestyle Salon
4902
post-template-default,single,single-post,postid-4902,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Christine

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

Christine

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Dat moment op het strand waarop je een tuniekje aan doet en plaats neemt op het terras voor een drankje. Je huid gloeit na en glanst nog van de zonnebrand, het haar stroef van wind en zout. Het licht wordt zachter door de zon die zakt. Op dat moment van de dag zijn voor mij alle mensen op hun mooist.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Ik gebruik op vakanties naar de zon altijd Sun Care Hair & Body Cleanser.
De geur roept alleen maar positieve associaties op. Voor het föhnen gebruik ik Smooth Infusion Glossing Straightener. Alle eigenwijze (grijze) haren laten zich soepel in model brengen en mijn coupe houdt de hele dag.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Restaurant Ten Con Ten in Madrid. Goede mix van heerlijk eten, prachtige cocktails, lekkere muziek en mooie mensen.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Venice Beach in California! Winkels en restaurantjes zijn er hip en happening,
de boulevard kleurrijk en het strand adembenemend. Ik zou me er graag een paar dagen onderdompelen. Ik heb er vorig jaar één dag van geproefd en dat was natuurlijk te kort, ik wil graag terug.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Nathalie en Cecile. Ik vind hen allebei waanzinnig goed in hun werk, dankzij hen ben ik heel happy met mijn haar. Daarbij is het gezellig bij Loft, word ik heerlijk gewassen en koop ik er mijn Aveda producten.

TEN CON TEN, MADRID
VENICE BEACH, LOS ANGELES
AVEDA SUN CARE HAIR & BODY
AVEDA GLOSSING STRAIGHTENER

Aveda Cadeau

Christine maakt 5 mensen blij met haar Aveda favorieten. Wil jij kans maken om Sun Care Hair & Body Cleanser of Smooth Infusion Flossing Straightener te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 2 oktober door Christine bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 24 SEPTEMBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN MAUD

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.