Loft portretten: Cynthia - Loft Lifestyle Salon
4677
post-template-default,single,single-post,postid-4677,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Cynthia

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-cynthia

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Het klinkt cliché maar ik voel me mooi wanneer mijn haar goed zit. Ik heb goede en slechte kruldagen. Op de goede kruldagen maakt het zelfs niet uit als ik maar 3 uur heb geslapen.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Aveda Clove Conditioner en Aveda Pure-Formance Clay for Men. Ik heb alle stylingproducten voor vrouwen al geprobeerd, dit werkt voor mij het allerbest.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

De brasserie in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Vooral super voor lunch. Daar voelt het alsof ik in New York zit.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Afrika. Ik heb een prachtige reis gemaakt met mijn man en onze kinderen door Tanzania en Zuid Afrika. Het is er zo bijzonder, je bent even in een heel andere wereld. We zaten ‘s avonds bij het vuur en werden gewaarschuwd om niet te gaan rennen ‘want dan denken de leeuwen dat je een lekker hapje bent’.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Cecile is een fantastische ‘krullenkapper’. Verder past de manier van kleuren bij me, ik ga nooit met van dat geverfde rode haar naar buiten, maar met een mooie naturel tint.

Aveda Cadeau

Cynthia (41) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op een Aveda Clove Conditioner of Pure Formance Clay? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 15 mei door Cynthia bekend gemaakt. Dus wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 7 MEI ONLINE: MOEDERDAG, MET “DE 5 VAN ESTHER EN HAAR DOCHTER PERÈZ….”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.