Loft portretten: Esther en Perèz - Loft Lifestyle Salon
4777
post-template-default,single,single-post,postid-4777,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Esther en Perèz

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

esther-perez

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Op het strand van Haamstede, daar liggen onze roots. Na een hele dag zwemmen en luieren in de zon, loom met zo’n sun kissed glow op het terras van de ‘vluchthaven’ met mijn familie oesters en kreeft eten.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

‘Be curly’ voor Esther (zodat het nog wat lijkt naast mijn dochter Perèz). Zij steelt eigenlijk alles van Aveda uit mijn badkamerkastje. Volgens mij is de hele collectie favoriet bij haar…

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

De hot yoga studio van Sharon Vreugdenhil in Naarden. Absolute ontspanning, detox en beweging in meditatie. Maar dan wel een echte workout in 40 graden. Daarna voel je je herboren. Soms gaan we samen.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Rome. Sinds mijn 17e kom ik in Rome voor de taal, het eten, la Dolce Vita. Graag zit ik op een bankje in het Parco Borghese en kijk over de stad uit. Perèz was ook verkocht na de Rome reis met haar gymnasium klas. Het hoogtepunt van de middelbare schooltijd en misschien stiekem de reden om een klassieke taal te kiezen?

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Het team is voor mij een combinatie van smaak, mensenkennis en humor. Ik ga er heen en lever me over aan hun deskundigheid, vol vertrouwen! Ze ‘snappen’ ook de krullen van Perèz, heel fijn.

HAAMSTEDE
HOT YOGA STUDIO GOOI
ROME
AVEDA BE CURLY ENCHANCER

Aveda Cadeau

Esther (44) en Perèz (17) maken 5 mensen blij met hun Aveda favoriet: Be Curly Enhancer. Wil jij kans maken om dit topproduct te winnen? Ga dan naar onze facebook-pagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 29 mei door Esther en Perèz bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 21 MEI MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN FROUKJE

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.