Loft portretten: Inge - Loft Lifestyle Salon
4662
post-template-default,single,single-post,postid-4662,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Inge

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-inge

1

Wanneer voel je je op je mooist?

In de buitenlucht voel ik me mooi. Vooral als het lekker koud en fris is en ik met de hond in het bos wandel. Dan hoef ik er niet over na te denken. Me mooi voelen is iets innerlijks.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Het nieuwe Hand Serum vind ik heerlijk; mijn handen worden direct mooi glad als ik het aanbreng, je voelt dat het écht iets doet. Voor mijn haar Control Paste, dat gebruikt het hele gezin intussen.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Toscane: het boutique hotel Borgo Santo Pietro. Een sfeervol voormalig klooster met prachtige vertrekken in vrije natuur. Of je nou op het terras wilt zitten, in de tuin wilt eten of bij de open haard, het mag er allemaal. Relaxed, of juist gesoigneerd. En alles is vers en smaakt goddelijk. Dan heeft de eigenaar die dag paddenstoelen geplukt en krijg je daar het perfecte glas wijn bij. Puur genieten.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Stiekem droom ik van een huisje in Piemonte, Noord Italië. Het is goed bereikbaar vanuit hier, niet zo hysterisch toeristisch. Prachtige omgeving, lekker eten. Zo’n plek op een berg, op loopafstand van een dorpje. Fijn in de zomer en in
de winter.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Loft is een rustmoment. Je weet dat je er altijd mooi vandaan komt, en leuke mensen ontmoet. En ik hoef me in de tussentijd niet druk te maken of mijn haar goed zit.

BORGO SANTO PIETRO
PIEMONTE
AVEDA HAND RELIEF SERUM
AVEDA CONTROL PASTE

Aveda Cadeau

Inge (52) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op Control Paste of Hand Relief Serum? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 17 april door Inge bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 9 APRIL MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN SHERRY

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.