Loft portretten: Irthe - Loft Lifestyle Salon
4643
post-template-default,single,single-post,postid-4643,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Irthe

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

irthe

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Op vakantie na een heerlijke dag op het strand. En dan het moment dat ik me aan- kleed en opmaak voor een heerlijk diner op het strand met vriendinnen of familie.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Omdat ik heel veel krullen heb gebruik ik “Aveda Be Curly Curl Enhancer”. Dit voor- komt kroeshaar en benadrukt mijn krullen. En voor de verzorging van mijn gezicht ben ik een enorme fan van Green Science Replenishing Toner.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

De Foodhallen in Amsterdam West vind ik fantastisch! Je kunt er met vriendinnen heerlijk gin tonics drinken. Daarnaast kun je allerlei soorten culinaire maar ook simpele hapjes proeven van diverse restaurants in Amsterdam in 1 hal.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Dat is absoluut Thailand. Twee jaar geleden hebben we er 4 weken rondgereisd met de familie, ik heb er de mooiste herinneringen aan. Het land is prachtig en de mensen zijn vriendelijk. Het eten is er heerlijk en wordt allemaal vers gemaakt. Ik denk er dagelijks aan terug.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Voor een student van 21 jaar, zoals ik, is een bezoek aan Loft het ultieme verwenmoment. De kappers kennen mijn naam, weten wat ik wel en niet wil met mijn haar en zijn geïnteresseerd. Ik kan mij nu al verheugen op de aankomende afspraak, met de aller-lekkerste wasmassage die er bestaat.

Aveda Cadeau

Irthe maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op een Be Curly Curl Enhancer of Green Science Reple- nishing Toner? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 20 maart door Irthe bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 12 MAART LEES JE WAAROM NICOLE HAAR KORTE HAAR ALLEEN TOEVERTROUWT AAN LOFT

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.