Loft portretten: Maud - Loft Lifestyle Salon
4933
post-template-default,single,single-post,postid-4933,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Maud

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

Maud

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Simpel: ik voel me het mooist wanneer ik me gelukkig voel.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Smooth Infusion Shampoo, daarmee blijft mijn haar mooi glad en glanzend. En Beautifying Body Moisturizer; het ruikt heerlijk en wordt snel door mijn huid opgenomen.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

In het oude Ceintuur Theater in Amsterdam zit nu het mooie Coffee & Coconuts waar ze zelfgebakken taarten en biologisch lekkers hebben. En verse kokosmelk! Ik kijk uit naar de nieuwe Harbour Club Zuid die binnenkort opent op een van de mooiste stekjes van Amsterdam.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Mijn mooiste vakantiebestemmingen zijn vaak in de buurt van zee. Mijn liefde heb ik zelfs op het strand van Aruba ontmoet! Inmiddels zijn we op heel veel mooie plekken over de hele wereld geweest. Met als hoogtepunt de stranden van Zuid- Afrika zoals in Kaapstad, en Byron Bay in Australièˆ, nu samen met onze kinderen.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Er wordt altijd veel gelachen en ze schenken lekkere koffie. Ik geniet er van om er te zitten, goede bladen te lezen en heerlijke muziek te luisteren. En bovenal lekker bijpraten en top gekleurd worden door Nathalie!

COFFEE & COCONUTS, AMSTERDAM
BYRON BAY, AUSTRALIȈ
SMOOTH INFUSION SHAMPOO
BEAUTIFYING BODY MOISTURIZER

Aveda Cadeau

Maud maakt 5 mensen blij met haar Aveda favorieten. Wil jij kans maken om Beautifying Body Moisturizer of Smooth Infusion Shampoo te winnen? Ga dan naar onze Facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 2 oktober door Maud bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 15 OKTOBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN CAROLINE

1 Reactie
  • Melanie
    Geplaatst op 19:32h, 13 oktober

    Heerlijk Merk <3

    Ik maak graag kans !

    Greetz