Loft portretten: Nicole - Loft Lifestyle Salon
4656
post-template-default,single,single-post,postid-4656,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Nicole

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-nicole

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Schoonheid is voor mij vooral een gevoel. Het gevoel dat ik bijvoorbeeld heb op een zondagochtend wanneer we met de kinderen net wakker zijn en geen programma hebben. ‘Volle leegte’ noem ik het.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Control Paste, het geeft structuur en gecontroleerde warrigheid aan mijn korte haar. En Clove Shampoo, vanwege de lekkere amandelgeur, en het maakt m’n haar lekker stevig.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Natuurgebied Gijzenveen. Het is een recent ontwikkeld natuurgebied aan de rand van Hilversumse Meent. Een heel fijne plek dichtbij huis waar dieren vrij leven en waar je in alle stilte kunt wandelen.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

De betoverende stranden van Seminyak, Bali, wil ik graag weer terugzien. Maar de meest bijzondere herinnering heb ik aan Rome, bij de Trevifontein. Mijn lief vroeg me om 12 uur middernacht ‘Zullen we een muntje gooien?’ Daarna knielde hij neer; ‘…en, wil je met me trouwen?’ De mensen om ons heen begonnen te applaudisseren, ik had het totaal niet zien aankomen.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Kort haar vraagt om een vaardige kapper, en die heb ik gevonden bij Loft. Ik kom hier al een hele tijd en krijg zelfs steeds kleine variaties op mijn korte coupe. Nooit meer ‘meteen onder de douche na een kappersbezoek’, geen andere salon meer voor mij.

NATUURGEBIED GIJZENVEEN
BALI, SEMINYAK
ROME, DE TREVIFONTEIN
AVEDA CONTROL PASTE
AVEDA CLOVE SHAMPOO

Aveda Cadeau

Nicole (50) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op Control Paste of Clove Conditioner? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 3 april door Nicole bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 26 MAART MAAK JE KANS OP AVEDA HAND RELIEF SERUM, DE FAVORIET VAN INGE

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.