Loft portretten: Olav, Jasper & Thomas - Loft Lifestyle Salon
4839
post-template-default,single,single-post,postid-4839,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Olav, Jasper & Thomas

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-olav

1

Wanneer voel je je op je mooist?

“Ik voel me helemaal op mijn best als ik met mijn gezin bezig ben, lekker samen ‘klooien’ en gewoon lol hebben met elkaar.”

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Jasper (12): Firm Hold Gel, Olav (43): “Pure Formance Grooming Clay en Shampure Shampoo.” Thomas (11): “Shampoo gebruiken we met z’n allen. De styling producten steel ik van mijn broer en mijn vader.”

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Jasper is fan van Mc Donalds, Thomas is gek op Walibi. Olav: “Ik heb gemerkt dat ik geïnspireerd raak wanneer je ergens bent met een groep mensen en daar samen iets beleeft of iets leert. Dat kan overal zijn. De studiereis met collega’s in Istanbul bijvoorbeeld, iets ondernemen met mijn gezin of met een groep gasten naar het Rijksmuseum. Wat er dan gebeurt is heel bijzonder.”

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

In koor: “Australië! Wat een heerlijk, stoer land, die ‘no worries-cultuur’. In 2009 hebben we er met ons hele gezin een rondreis gemaakt van 3 maanden. Elke dag buiten zijn, vies worden is geen probleem. Het allermooist was wel ons verblijf op het Susan River resort in Homestead. Een week lang paardrijden en andere coole mannen dingen doen.”

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Olav: “Heel eerlijk? Volgens mij kan ik best overal geknipt worden, ik kom hier vooral voor de gezelligheid. Even kletsen met Cecile.” Jasper: “Ik heb krullen,
en dat kan niet iedereen knippen. En gezellig met Mylou over van alles en nog wat praten.” Thomas: “Hier word je geknipt zoals je het zelf wilt. En er zijn altijd lekkere chocolaatjes.”

RIJKSMUSEUM
SUSAN RIVER ADVENTURE RESORT
AVEDA PURE FORMANCE FIRM HOLD GEL
AVEDA PURE FORMANCE GROOMING
AVEDA SHAMPURE SHAMPOO

Aveda Cadeau

Olav (43) maakt 5 mensen blij met zijn Aveda favorieten. Wil jij kans maken om Firm Hold Gel, Grooming Clay of Shampure Shampoo te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 10 juli door Olav bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 13 AUGUSTUS MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN RIVKA

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.