Loft portretten: Rivka - Loft Lifestyle Salon
4845
post-template-default,single,single-post,postid-4845,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Rivka

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-rifka

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Toch wel in vol ornaat, in een mooi jurkje, haar en make-up goed gedaan en op hoge hakken. Maar op vakantie volstaat een bruine tint en een tuniekje!

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Haha, ik gebruik bijna alles! Maar wat steeds weer op de toilettafel staat is Color Conserve Daily Color Protect, Pure Abundance Volumizing Hairspray voor een avond uit. In de zomer gebruik ik altijd het Dry Remedy masker.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Uit eten, borrelen, blijer kun je me niet maken. Waar ik ieder jaar weer naar toe ga is de Sunset Ashram op Ibiza. Eigenlijk is het een soort snackbar, maar het uitzicht is er fantastisch. Ik ben er vele middagen tot na zonsondergang blijven hangen. Daar heb ik met vriendinnen en mijn gezin de meest diepzinnige gesprekken gevoerd, het hardst gelachen en tranen met tuiten gehuild.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Met stip op 1: de Malediven. De barefoot elegance, hagelwitte stranden, je eigen hutje uitkijkend over de mooiste kleur blauwe oceaan. Ultiem geluk!

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

De kundige en eerlijke benadering van het team. En ook Aveda. Zo natuurlijk mogelijk, dat vind ik een prettig idee. Never change a winning team!

SUNSET ASHRAM, IBIZA
MALEDIVEN
AVEDA COLOR CONSERVE PROTECT
AVEDA PURE ABUDANCE HAIRSPRAY
AVEDA DRY REMEDY HAIR MASQUE

Aveda Cadeau

Rivka maakt 5 mensen blij met haar Aveda favorieten. Wil jij kans ma- ken om Daily Color Protect, Pure Abundance Hairspray of Dry Remedy Masque te winnen? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 28 augustus door Rivka bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF DONDERDAG 10 SEPTEMBER MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN CHRISTINE

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.