Loft portretten: Sherry - Loft Lifestyle Salon
4673
post-template-default,single,single-post,postid-4673,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Sherry

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

loft-sherry

1

Wanneer voel je je op je mooist?

De zondagen dat ik door Artis slenter met m’n gezinnetje voel ik me heel fijn. Wanneer ik dat fijne gevoel uitstraal vind ik mezelf het mooist.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Voor het föhnen van mijn haar gebruik ik Confixor Liquid Gel. Het ruikt erg lekker en maakt mijn haar stevig en toch flexibel. In deze tijd van het jaar gebruik ik Lip Saver om mijn lippen te beschermen en om ze zacht te houden. De Aveda Enbrightenment serie heeft een heerlijke cleanser.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

De Pure Markt in park Frankendael. Lekker met je picknickkleed een middagje genieten van heerlijk ambachtelijk eten en drinken terwijl je kindje aan het voetballen is met papa.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Het Alhambra in Granada, Spanje. Woorden schieten eigenlijk tekort om de schoonheid te omschrijven, daar moet je geweest zijn. Ik wil er heel graag nog eens naar toe.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

De vriendelijke, relaxte sfeer, het gezellige team dat daar is druk bezig is. Ik hoef nooit aan te geven hoe ik geknipt moet worden en kom er altijd verwend, mooi en relaxed van terug.

PURE MARKT, FRANKENDAEL
ALHAMBRA
AVEDA CONFIXOR LIQUID GEL
AVEDA ENBRIGHTENMENT CLEANSER
AVEDA LIP SAVER

Aveda Cadeau

Sherry (37) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op ConfixorLiquid Gel, Enbrightenment Cleanser of Lip Saver? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 1 mei door Sherry bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 23 APRIL MAAK JE KANS OP DE FAVORIETE PRODUCTEN VAN CYNTHIA

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.