Loft portretten: Lucca - Loft Lifestyle Salon
4584
post-template-default,single,single-post,postid-4584,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Lucca

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

De 5 van Lucca

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Het allermooist voel ik me wanneer ik in de frisse herfstlucht een flink stuk heb ge- fietst. Make up-loos. Daar krijg je zo’n prachtige gezonde gloed van op je gezicht.

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Mijn favoriete haarproduct is Volumizing Tonic. Ik heb allerlei beach sprays getest, dit is het enige wat mijn haar echt het volume geeft dat ik graag wil. Voor mijn gezicht gebruik ik elke dag Botanical Kinetics Cleansing Gel, daarna voelt mijn huid zo lekker fris en schoon.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Kriterion in Amsterdam. Er hangt een hele chille sfeer, je kunt er helemaal jezelf zijn. Daar nemen mijn lief en ik na een avond stappen altijd ons laatste drankje.

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Hmmm, ik heb een droom. Ik zou wel ooit een tijd in Parijs willen wonen. En dan als een Parisienne, met rood gestifte lippen op het terras zitten. Franse frietjes eten.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

Wat ik bijzonder vind is dat de kappers van Loft je echt mooi willen maken en tegelijk heel eerlijk zijn. Ze zeggen het als het niet mogelijk is om het haar van Jennifer Aniston te hebben. En dan maken ze iets wat misschien eigenlijk nog mooier is voor die persoon.

Aveda Cadeau

Lucca (22) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op Botanical Kinetics Gel Cleanser of Volumizing Tonic? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een re- actie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 6 febru- ari door Lucca bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

Vanaf donderdag 29 januari maak je kans op de favoriete producten van Suzanne

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.