Loft portretten: Suzanne - Loft Lifestyle Salon
4591
post-template-default,single,single-post,postid-4591,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft portretten: Suzanne

Loft 5 jaar25 Hartveroverende portretten: een ode aan alle prachtige mensen die afgelopen 5 jaar onze salon hebben bezocht. Iedere 2 weken een nieuw portret, een heel jaar lang. Zo zie je wat wij het liefst doen: er voor zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf ziet.

5-van-suzanne

1

Wanneer voel je je op je mooist?

Als ik ‘s morgens na een nacht goed slapen heb hardgelopen, een rondje om de Vesting. Weer of geen weer. En dan een warme douche. Buitenlucht, bewegen en de wind door je haren, dat is een fijne combinatie!

2

Wat zijn je favoriete Aveda Beauty producten?

Pure Abundance Style Prep: een spray voor net dat beetje extra volume en stevigheid. En voor een extra ‘Rock Chick’ touch: Pure Abundance Hair Potion.

3

Wat is je favoriete adres, iets dat wij gezien moeten hebben?

Museum de Fundatie in Zwolle: top exposities in een prachtig pand, in een fijne stad. Verder: Boulevard in Utrecht, goddelijke tapa’s en topbediening; mooie, aardige meneren die jou als klant op nummer 1 zetten. Wat wil je nog meer?

4

Naar welke plek op de wereld wil je beslist nog eens terug?

Kakadu National Park in Australièˆ, een ervaring die ik nooit meer vergeet. Stel je voor: een kudde wilde paarden galoppeert over de imposante vlakte, verderop grazen wilde runderen. Het groen heeft wel 1.000 schakeringen en de zon brandt aan de strakblauwe hemel. En verder is er niks, helemaal niks. Als mens kun je daar alleen maar bescheiden zijn.

5

Wat maakt dat je steeds terug komt naar Loft?

De lol en toewijding van het hele team en het gevoel dat ik ‘gezien’ word voor wie ik ben. Ik hoef niet mooier, beter, modieuzer te zijn. Het mooiste in mij wordt wakker gemaakt en vaak onverwacht verwend met een hand- of hoofdmassage, een extra warme handdoek of gewoon een heerlijk gesprek. Ik geniet daar ontzettend van, juist in het drukke, volle bestaan!

MUSEUM DE FUNDATIE
CERVECERIA BOULEVARD
KAKADU NATIONAL PARK
AVEDA PURE ABUNDANCE STYLE PREP
AVEDA PURE ABUNDANCE HAIR POTION

Aveda Cadeau

Suzanne (43) maakt 5 mensen blij met haar favoriete Aveda producten. Wil jij kans maken op Aveda Pure Abundance Style Prep of Hair Potion? Ga dan naar onze facebookpagina, like our page, en vertel ons in een reactie waarom jij dit product verdient. De winnaar wordt op vrijdag 20 februari door Suzanne bekend gemaakt. Wie weet zien we jou binnenkort bij Loft!

VANAF 12 FEBRUARI ONLINE: DE TIPS VAN LOFT’S FAVORIETE VALENTIJNSKOPPEL

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.