Mandy - Loft Lifestyle Salon
6969
page-template-default,page,page-id-6969,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Mandy
Neem contact op met Mandy
Mail naar info@loftlifestylesalon.nl

Mandy, Salonmanager & mede-eigenaresse van Loft

Mandy komt uit de wereld van finance. Zestien jaar geleden koos zij ervoor om zich bij het team van Aveda Benelux aan te sluiten en werd verantwoordelijk voor de financiële planning, business development en customer services. Ze raakte bevlogen door het merk en de mensen die er mee werken. Die bevlogenheid is dan ook de basis van het succes van haar eigen Aveda Salon: Loft Lifestyle Salon. Mandy is verantwoordelijk voor het algemeen en financieel management van Loft Lifestyle Salon.

“Het is belangrijk voor mij dat onze gasten zich welkom voelen bij ons, zodat ze volop kunnen genieten van hun behandeling en de heerlijke producten. Mijn andere passie is het management van de salon. Ik ben het aanspreekpunt voor de medewerkers, zodat we een goed HR beleid hebben, een eerlijk salaris en de daarbij behorende voorwaarden. Dat vertaalt zich in een steady team en een fijne werksfeer.”